The Gold Standard

Guld Standard-garanti

Låga startkostnader
Det ställs inga krav på att köpa försäljnings- eller affärsverktyg för att starta eller lyckas med ett Herbalife Medlemskap.
 
Pengarna tillbaka-garanti
Herbalife ger dig full återbetalning (90 dagars pengarna tillbaka-garanti) av kostnaden för ditt Herbalife Medlemspaket om Medlemskapet av något skäl sägs upp.

Alla produktköp omfattas av en fullständig återbetalningsgaranti som gäller för alla osålda produkter som köpts under de senaste 12 månaderna om Medlemskapet av något skäl sägs upp.
 
Tydlig och rak information om affärsmöjligheten
Vi ger tydlig, grundlig och relevant information till presumtiva Medlemmar rörande intäktspotentialen.
Skriftligt godkännande
Vi kräver att nya Medlemmar skriftligt bekräftar att de känner till Guld Standard-garantierna innan de ansöker om Medlemskap och avtalet godkänns.
 
Tydliga riktlinjer för påståenden som gäller produktfördelar och affärsmöjligheten
Vi definierar klart och tydligt på produktetiketterna vilka fördelar varje produkt har och hur produkten ska användas så att de används på rätt sätt och ger bästa möjliga resultat.

De godkända produktpåståendena och övrig produktinformation återfinns också i produktkatalogen i Herbalifes Medlemspaket, officiella trycksaker och MyHerbalife.se

Vi ger realistiska förväntningar på affärsmöjligheten och den insats som krävs för att lyckas på alla nivåer.
Herbalife och våra Medlemmar arbetar engagerat och målmedvetet för att upprätthålla de högsta etiska normerna. Om du blir medveten om att en Herbalife Medlem gör icke godkända påståenden om Herbalifes produkter, framställningar av intäktsmöjligheten som inte stämmer överens med det officiella materialet från Herbalife eller uppvisar annat otillbörligt uppförande ber vid dig att kontakta Medlemsservice på 08 517 619 15.

Tillsammans kan vi garantera Herbalife Guld Standard inom konsumentskydd.
© Herbalife International of America, Inc. Ingen gjengivelse, hel eller delvis, er tillatt uten skriftlig tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt. Alle varemerker og produktbilder som vises på dette nettstedet tilhører Herbalife International, Inc., med mindre annet er oppgitt.
 
Herbalife har åtagit sig att följa Direkthandelns etiska regler och är en stolt medlem av:
 
  • Direct Selling Association Sweden logo
  • FSE logo
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


sv-SE | 2019-07-17 23:41:40 | NAMP2HLASPX04